24/7/365 voor een vrijblijvend gesprek
nl

Expat Beleggen Gratis Portefeuille Check zonder verplichting

23-05-2023

Zorg ervoor dat uw vermogen op de best mogelijke manier wordt belegd, zodat u in de toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Om te begrijpen wat zou kunnen werken in termen van beleggingen, moet u naar het grote geheel kijken. Met verschillende beleggingsrekeningen lopen de kosten vaak op en zijn de prestaties moeilijk bij te houden. Met onze GRATIS, vrijblijvende portefeuille analyse kunnen klanten zien hoe ze het rendement kunnen verhogen en de kosten laag kunnen houden. We kunnen potentiële prestatiebevorderende factoren voorstellen, kredietwaardigheid analyseren en een portefeuille optimaliseren op het gebied van prestaties, belastingbeheer en vergoedingen.

Zoals op bijna alle gebieden van het dagelijks leven, hebben professionals bepaalde voordelen ten opzichte van particulieren als het gaat om beleggen. Zij zijn immers elke dag met dit onderwerp bezig en beschikken dus over de nodige knowhow en in de meeste gevallen over superieure technologie of software om hen te ondersteunen. Dit wil echter niet zeggen dat particuliere beleggers ook geen positieve resultaten op de financiële markten kunnen behalen, op voorwaarde dat ze veelvoorkomende misstappen vermijden en een systematische en methodische benadering van beleggen hanteren.

Wij bieden gratis portefeuille analyses aan voor iedereen die wil beleggen en zijn vermogen wil beheren. Onze service omvat de evaluatie van de portefeuille structuur en de efficiëntie van diversificatie, evenals suggesties om kosten te verlagen, prestaties te verbeteren en uw belastingdruk te optimaliseren.

Wat deze service in ons geval bijzonder maakt, is dat we gedurende meer dan drie decennia inzichten hebben verzameld in een breed scala aan portefeuilles en een verscheidenheid aan benaderingen en strategieën hebben geïdentificeerd. Daarbij hebben we geconstateerd dat beleggers de neiging hebben om bepaalde fouten te maken bij het beheer van hun vermogen.

Enkele van de meest ernstige fouten die kunnen leiden tot voortdurende ondermaatse prestaties of zelfs kapitaalverlies zijn de volgende:

Veelgemaakte fouten

• Geen systematisch spaarplan en beleggingsaanpak

• Onvoldoende valuta en internationale diversificatie

• Eenzijdige portefeuilles en geen efficiënte diversificatie

• Emotionele investeringsbeslissingen en overmoed

• Geen transparantie en duidelijkheid, wat vaak leidt tot hoge kosten

Elke afzonderlijke portefeuille analyse is individueel en natuurlijk worden al onze evaluaties met de grootst mogelijke discretie uitgevoerd. Onze analyses bevatten meestal het volgende:

BEHAALDE PRESTATIES EN TOEKOMSTPERSPECTIEVEN

RISICOBLOOTSTELLING

SECTOR-, GEOGRAFISCHE EN VALUTA-DIVERSIFICATIE

AFSTEMMING TUSSEN STRATEGIE EN BEHOEFTEN

KOSTENBESPARING

FISCALE EFFICIËNTIE

Naast het signaleren van eventuele kritieke punten, bevat de portefeuille analyse aanbevelingen en adviezen gericht op het verhogen van het verwachte rendement, het verminderen van risico's en het minimaliseren van zowel kosten als mogelijke fiscale optimalisatie.

Vraag een gratis analyse van uw Portefeuille aan – Neem vandaag nog contact met ons op: hello@expatbeleggen.com