24/7/365 for no-obligation consultation
en

Is een LGBTQ + financieel adviseur iets voor u?

17/01/2023

We werken al meer dan 2 decennia als een open en trotse LGBTQ + fiduciair gecertificeerd financieel adviseur en we moeten toegeven dat homofobie tot nu toe geweldig is geweest voor onze zaken. Het bieden van een veilige haven aan onze LGBTQ + expat klanten die op zoek zijn naar degelijk fiduciair financieel advies, is een substantieel onderdeel van ons gelukkige leven geworden, heel erg bedankt! Voor de goede orde, ons klantenbestand zit vol met succesvolle mensen van alle rassen, geslachten en seksuele geaardheden, die allemaal steun verlenen aan degenen die tot andere rassen, geslachten en seksuele geaardheden behoren.

Degenen onder ons die in een homo vriendelijk klimaat leven, erkennen dat ondanks de wettelijke gelijkheid van het huwelijk, grote delen binnen en buiten onze paradijzen er ons nog steeds verachten, zoals altijd, voor degenen van wie we houden. Helaas lijkt ook de offshore financiële dienstverlening sector veel meer homofobe eikels te huisvesten dan we dachten. Het evolueert misschien, maar naar onze mening lang niet snel genoeg.

De horrorverhalen die we van sommige klanten hebben gehoord over hun voormalige zogenaamde financiële adviseurs, zouden een heel triest, met haat gevuld boek kunnen vullen. Sommige klanten werden afgewezen of genegeerd op basis van hun seksuele identiteit. Anderen kregen oneerlijk of ronduit ontoereikend advies. We zagen net een advertentie waarin een man te zien was op een ultraconservatief politiek evenement. Deze man beweert te werken als financieel adviseur voor de LGBTQ + gemeenschap. "Sashay away!" ...

Om nog maar te zwijgen van alle leuke "opmerkingen" die we persoonlijk hebben gehoord van enkele van onze zogezegde collega's in de offshore financiële dienstverlening. Onze bijzondere favoriet was wat een andere adviseur ons op een conferentie dit jaar vroeg: "Wanneer ga je van geslacht veranderen?" Wat bij deze pertinente vraag echt opvalt, is dat ze afkomstig is van een "adviseur" die beweerde veel te werken binnen de LGBTQ + gemeenschap en ons advies zocht over hoe hij nog meer homoseksuele klanten voor financiële planning zou kunnen vinden. Voor alle duidelijkheid, we zijn homo, geen transgender, en nieuwsflits, ze zijn niet hetzelfde! Een andere keer werd ons gevraagd hoe we het vonden om "geen echte man te zijn omdat je geen kinderen kunt krijgen." GROTE ZUCHT. De laatste keer dat ik keek, kerel, hetero mannen kunnen ook geen kinderen krijgen!

Het is een willekeurig verkiezingsjaar waar ergens ter wereld een stel kandidaten strijden om het meest anti-homo te zijn en te zweren de gelijkheid van het huwelijk te saboteren. Maar wat heeft dit allemaal met uw financiën te maken? Gewoon dit; als uw financiële adviseur geacht wordt 100% van de tijd als fiduciair te werken (dat wil zeggen, uw belangen boven die van hemzelf stellen), maar toch politieke kandidaten steunt die ons weer tweederangsburgers willen maken, dient hij dan werkelijk uw belangen?

We zeggen niet dat u bij het kiezen van een financieel adviseur moet vragen hoe ze stemmen of wat hun seksuele geaardheid is. Maar we raden u wel aan alert te blijven op het respect, de verfijning en de gratie die net zo essentieel zijn om dit werk goed uit te voeren als het financieel inzicht, de ethiek en de integriteit. Als iemand uw relaties niet accepteert, hoe kunt u dan echt met hem samenwerken om uw belangrijke levens- en financiële doelen te bereiken? U verdient het beste geldadvies, en we denken niet dat een homofoob u dat kan geven!

Ongeacht of u hetero of homo bent, als u zich niet op uw gemak voelt om eerlijk en open te zijn met uw financiële professionals, kunnen ze u niet het allerbeste advies geven. En als eerlijk zijn betekent dat ze u niet het beste advies geven, dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe adviseur! We werken met een groot aantal hetero stellen die er ook voor kozen om met ons samen te werken omdat we geweldige financiële adviseurs zijn en we zijn toevallig homo ... financiële planning zo leuk mogelijk maken.

Financiële onafhankelijkheid bereiken is een prestatie. Als uw financieel adviseur niet meewerkt of ronduit niet handelt met uw belang voor ogen, staat u voor een veel steilere klim om financiële zekerheid te bereiken. Het is al moeilijk genoeg om genoeg geld bij elkaar te schrapen voor uw pensioen; geen reden om uzelf te verzwaren met wat dood gewicht. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat uw financiële leven beter wordt met ons erin.

In de Middeleeuwen voordat we huwelijksgelijkheid kenden, werd de LGBTQ + gemeenschap geconfronteerd met een hele reeks financiële problemen waar onze heteroseksuele tegenhangers niet mee te maken hadden. Hopelijk liggen de meeste van die fiscale, financiële en successierechten-nachtmerries achter ons (als het politieke klimaat een rol speelt, is de strijd natuurlijk nog niet gestreden). Ondertussen verdient u het om een financieel adviseur te hebben - homo of homo vriendelijk zal prima werken - die de essentie van uw zijn steunt.

Met de juiste fiduciaire begeleiding bij financiële planning kan de LGBTQ + gemeenschap vervroegd en fabelachtig met pensioen gaan!

Zoals altijd, omring uzelf met mensen die uw licht helpen schijnen. Geld is belangrijk! Wees trots op uw financiën vandaag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek: hello@expatbeleggen.comAls u als expat op zoek bent naar degelijk financieel advies, is het belangrijk een fiduciaire adviseur te kiezen. 98% van de expat financiële adviseurs ontvangen commissies/provisies uit de verkoop van financiële producten, wat leidt tot belangenvermenging. Bij Expat Beleggen werken we alleen met prestatievergoedingen, wat betekent dat ons advies onbevooroordeeld en in uw belang is. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie omtrent onze diensten: hello@expatbeleggen.com