24/7/365 voor een vrijblijvend gesprek
nl

Waarom we financieel adviseur geworden zijn

13-03-2023

Soms komen de dingen die u leuk vindt en de dingen waar u talent voor heeft samen en krijgt u de kans om van uw passies en vaardigheden een carrière te maken. Dat is ons verhaal over hoe we financieel adviseur werden.

Toen we jong waren, hadden we met onze moeder vaak gesprekken over financiën en hoe belangrijk het voor ons was om in onze toekomst te investeren. Vanaf dat moment was onze interesse in de financiële wereld gewekt. Naarmate we ouder werden, merkten we dat mensen in ons leven bij ons kwamen met vragen over beleggen en andere financiële zaken. Het drong tot ons door dat we anderen iets waardevols te bieden hadden en we begonnen de nodige stappen te ondernemen om financieel adviseur te worden.

Het begin

Tijdens onze studies werkten we deeltijds bij een bank terwijl we ook 's avonds als barman klanten bedienden. Op een zeldzame vrije dag dwaalden we door een winkelcentrum en kwamen we via een standje voor aanwervingen in contact met een financieel bedrijf. Ze namen ons in dienst en hielpen ons de juiste vergunningen te verkrijgen. We werden meteen verliefd op onze rol als financieel adviseur en het voorrecht om mensen te helpen bij het bereiken van hun financiële doelen.

Niet lang nadat we bij dat bedrijf begonnen, werden we de manager van het kantoor en later verhuisden we naar een grote stad om daar een kantoor te leiden. Na 16 jaar bij dit bedrijf te hebben gewerkt, besloten we er alleen op uit te gaan en op een prestatievergoeding gebaseerde adviseur te worden, zodat we de vrijheid hadden om diensten aan te bieden die in het belang van onze klanten zijn.

Onze carrière vandaag

Ons doel is om onze klanten te helpen met de unieke uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd en om het mysterie weg te nemen bij de voorbereiding op vandaag en de toekomst. We geloven dat er geen enkele strategie is die bij iedereen past, daarom krijgt elke klant onze onverdeelde aandacht en oplossingen op maat gedurende het hele proces, van planning tot implementatie tot follow-up. We zijn gespecialiseerd in vermogensbeheer, pensioenplanning en inkomensoplossingen en we bouwen graag langdurige relaties op met onze klanten.

Uitdagingen en vreugden

Hoewel we gek zijn op onze rol als financieel adviseur, zijn er zeker uitdagingen die deze job met zich meebrengt. Het kan moeilijk zijn om nieuwe klanten te vinden die onze missie delen en zich willen binden aan de vertrouwde, langdurige relatie die we bieden. Maar onze liefde voor deze carrière weegt zwaarder dan alle obstakels die op we op ons pad kunnen tegenkomen. Niets geeft meer voldoening en inspiratie dan te zien dat de planning en het harde werk voor een klant zijn vruchten afwerpen, zodat onze klanten met succes met pensioen kunnen gaan.

Wij werken elke dag hard vanwege de sterke plicht die we voelen jegens onze klanten en hun plannen. Mensen stellen hun vertrouwen in ons en vertrouwen erop dat we hen naar hun ideale toekomst begeleiden. We nemen deze verantwoordelijkheid niet licht op en we streven ernaar om voortdurend te groeien en onze vaardigheden te verbeteren om onze klanten op een nog betere manier te helpen.

De eerste stap nemen

Wij staan altijd open om nieuwe mensen te ontmoeten en te kijken hoe we kunnen helpen. Of u nu al bent begonnen met plannen voor de toekomst of nog geen strategieën heeft, wij moedigen u aan om vandaag contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek om te zien hoe we u kunnen helpen: hello@expatbeleggen.com