24/7/365 voor een vrijblijvend gesprek
nl

Wat onderscheidt ons van andere financiële adviseurs?

17-04-2023

Slechts 2% van alle adviseurs zijn echte financiële adviseurs die alleen werken met een prestatievergoeding. De overige 98% zijn makelaarsadviesbureaus - degene waar u vaak over hoort.

Al deze adviseurs ontvangen commissies van fondsen en verzekeraars voor producten ("offshore portfolio bond", "offshore spaarpolis" etc.) die zij aan u verkopen.

Beleggingen met hoge vergoedingen kosten u in de loop van de tijd aanzienlijke bedragen. Vaak bent u zich niet eens bewust van deze hoge kosten; ze kunnen echter een groot verschil maken in de aanbevelingen van een adviseur door klanten naar producten te leiden die de adviseur financieel ten goede komen, niet noodzakelijkerwijs u - de klant.

Als onderdeel van de 2% worden we alleen gecompenseerd door de prestatievergoedingen die we onze klanten in rekening brengen, niet door commissies verdiend met de verkoop van financiële producten of financiële transacties.

We werken als een fiduciair en we zijn wettelijk verplicht om te handelen in het belang van onze klanten. Wij schrijven nooit kosten af van de rekeningen van onze klanten. Wij brengen een jaarlijkse prestatievergoeding in rekening van 0,4% van de marktwaarde van de portefeuille van een klant ALS het afgesproken jaarlijkse rendement van de portefeuille van de klant wordt behaald.

We beleggen het vermogen van onze klanten in goedkope beleggingsfondsen. We beleggen voor onze klanten nooit in fondsen die worden verkocht met hoge kosten of commissie.

We willen op een krachtige manier een einde maken aan de misleidende verkoop, ongepast advies en uitbuiting die welig tieren op de markt voor offshore financiële dienstverlening voor expats.

CONTACTEER ONS VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND OVERLEG

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan contact met ons op: hello@expatbeleggen.com